Post by welrofacikend on Feb 2, 2022 21:56:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ jetonları artırma hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Oyun güzel ama son yarayı çıkarmak için para harcamak için gerekli. Parayla yetenekle başarmak için 2 saat yükseltme yapmak.
Neden hala türkçe dil gelmedi
En iyi kule savunma oyunu, oyunu oynamayı bırakamaz. Lütfen yeni bir kule ekleyin.
Towndaki madenciler güzel olmayanımızda çalışsa çok olur olur
Oyun tam ekran olmuyor. telefonda gözükmüyor. Lütfen düzeltin
Merhaba, uzun zamandır oyununuzun hayranıyım ama oyun yeni hissini kaybettiğinden beri bir süre sonra daha az oynuyorum ve oyundaki kule için onu yapan şeyler dışında hemen hemen her şeyi aldığımdan beri daha çok eziyet çekiyorum daha fazla eziyet beni yanlış anlama Yıldız noktalarını yeni bir şey olarak seviyorum Sadece her 1000 dalgada nasıl 1 yıldız aldığımı bilmiyorum çünkü bu her şeyi sonsuza kadar sürer ve cehennem taşlarının nasıl imkansız olduğunu almak ve yeni kahramanlar yok sadece sıkıcı oluyor
İyi ama görünüşlü hemen
oyunu beğendim ama Kahraman nerede? 40 dakika boyunca ona bakmamı istiyor ve kapatmanın ya da atlamanın bir yolu yok. lütfen bunu düzeltin, aksi takdirde oyun harikaydı... gerçi bir öğretici kullanabilir!
oyun açılmıyor
Harika ve hepsi ama sorun şu ki, kaydedemiyorum veya yükleyemiyorum çünkü tabletimde oynamak istiyorum Hala 5 yıldız
İlk 80 dalga ve yaklaşık 33 seviye eğlenceli bağımlılık yapıyor, ancak bundan sonra bir kahraman seçmenizi isteyen ve atlanamayan bir şey çıkıyor ve bunda ne kadar başarısız olursanız, tekrar denemek için o kadar uzun süre beklemeniz gerekiyor. Bir dalgayla savaşmak için neredeyse bir saat bekledim. Geliştirici bunu görürse lütfen düzeltin
İyi değil geliştirilebilir
Harika oyun, aktif olmayan bir klan liderini nasıl tekmeleyebiliriz?
Çok zor bosslar var biraz canları azaltıldı
Bu oyun en iyisi ama lütfen buz büyücüsü aksaklığını düzeltin bazen tüm canavarları dondurmuyor Hesabımı android'den apple'a nasıl aktarabilirim
Uzun çocuklar için hiç sıkılmadan oynuyorum tavsiye ederim zaman için ve eski oyun oyunu bir çok şey için güzel bir şey hakkında öncedenmüş bu olabilecek en küçük küçük şey hakkında bile var 5 yıldızı... TURISH PL hakkında (
Grow castle MUHTEŞEM bir oyundur, bunu okursanız denemelisiniz, eğer Ur'un bir sorunu varsa, Devs sorunu çözecektir, sadece sorunu onlara e-posta ile göndereceklerdir, onlar da büyük olasılıkla sorunu çözeceklerdir ayrıca 1 yıldız vermeyin ve BÖYLE iyi bir oyun demeyin
Boşta bir oyuna ilginç bir bakış. Bunca yıldan sonra desteklenmek büyük bir özveridir.
Otomatik klik tertibatı bu kompresör
diğer Grow oyunları gibi değil. Vahşi mikro dönüşümler yerine tüm cazibe düşürüldü. Bu oyun açıkçası, bir kuleye sonraki 0.1 hasarı eklemek için sıkıcı, ilgi çekici olmayan, minimum oynanış eziyeti etrafında inşa edilmiştir.
oyunu neden indiremiyorum
Bu oyun çok harika, harika animasyon, harika grafikler ve beğenilecek çok şey var. Bence bu herkes için mükemmel bir oyun çünkü oynaması çok sıkıcı değil. 1 yıldız vereceğim çünkü çok harika ve gelmiş geçmiş en iyi oyun.
Başlangıçta buna sağlam bir 4 yıldız verecektim, ancak okçularımı toplara çevirdiğimde, sonra geri dönmeye çalıştığımda, bunun yerine şöyle dedi: "Bu kahraman dünyanın bir yerinde var." Yani şimdi tekrar şehir okçularına sahip olamam.
1 yıldız için üzgünüm. ama acc'm yasaklandığında çok üzülüyorum, bu oyuna çok para harcıyorum ve kalemi büyütmek uzun zaman aldı. her şey arkadaşımın bana dalgaları daha hızlı itmek için hız hackini indirmemi söylemesiyle başladı ve ben onu 3 saat gibi çalıştırdım. ve bunu bilmeden önce ... sunucudan yasaklandım. bana bir şans daha verir misin? Bu oyundan vazgeçmek istemiyorum ve yemin ederim bir daha asla hile yapmayacağım. ve derecelendirmeyi değiştir xD
Oynun hić bi amacı yok abi bitmiyo sıkıcısı
Üzgünüm. İlerlemenizi otomatik olarak kaydetmek yerine bir hesap açmanız gerekir. Gençken bunu bilmiyordum, bu yüzden geri döndüğümde aylarca süren ilerlemeyi kaybettim. Oyunların, Google oyun hesabımla ilerlemeyi kaydedemeyecekleri bu saçmalığı çekmesinden nefret ediyorum. Oyun gerçekten bağımlılık yapıyor ama tüm oyunuma baştan başlayacak kadar bağımlı değilim. Lütfen bunu değiştirin ve düzelttiğinizde bana hatırlatın, çünkü çok makbule geçer.
Karakterler, her dalganın başlangıcında düşmanlara ulaşmadan önce kayboldukları noktaya kadar çok yavaş hareket ediyorlar, güncellenmesi gerekiyor, o zaman puanımı 5 yıldız olarak değiştireceğim Bu oyunu seviyorum.
Merhaba dev, lonca sistemini biraz farklı bir hale getirebilir misin, böylece insanlar bir loncaya katılmak istiyorlarsa başvurmaları gerekir, böylece insanlar sadece loncaya katılıp bazı kaba şeylerle sohbet edip hemen loncadan ayrılsınlar. Lütfen yapabilirseniz bunu yapın ama oyunun kendisi çok iyi yapılmış ve iyi bir oyun. Umarım bunu okuyan herkese yılın bu zamanında iyi şanslar olur, tekrar teşekkürler
Çok güzel ama sonralarda oyuna giremiyorum
tek kelimeyle merkezdeki bazı reklamlarda kullanılacak sıkıcıyo ve bu çok can
Oyun güüüüzzzeeell ben böyle oyun Hakkında Tavsiye ederim bence hemen oynayin
Sakın ama sakın bu oyunla grafikleri ile felan dalga geçmeyin bence bence bi sohbetten söylemesi birdaha asla bırakamıyacaksınız iyi boyutta hep yeni şeyler sunuyoriği ve basit hazırlanmış bir oyun ve internetsiz olması ayrı bir güzel boş zamanlarınızda yaşayabileceğiniz basit ve çılgın bir oyun açıkcası bence bi oyunu dünya çapında oyun konusunda bol şans
çok fazla oynarım bidim dedim yorumlara herkes ingilizceden iyiden kötü olm ne kadar iyi olacaksın diye düşünürsünüz
Kötü oyun ben hiç sevmedim onun için ben ona2 yıldız verdim
Güzel ama canavarlar kafa atıyor
covid başladığından beri bu oyunu oynuyorum çünkü oyunun öldüğünü düşündüm ama süper eğlenceli bir oyundu fikir. Not: Hala oyunu oynuyorum ve oyun geliştiricisi/geliştiricileri incelememe yanıt verdiler Geliştiricinin/geliştiricilerin hala oyun önerisini güncellediğini görmekten mutluyum: daha fazla kahraman ve kule ekle son güncellemeden bu yana çok uzun zaman geçti.
iğrenç ama oyun güzel
Bu sil eskiden beri oynuyodum şimdi yeniden oynuyorum
Boş zamanlarında oynamak için harika ve eğlenceli bir oyun. En son 4-5 yıl önce oynadığımda tekrar oynamak güzel, sanırım ilerlememi google hesabıma kaydetmediğim için pişmanım ama baştan başlasa bile yine de eğlenceli. Ayrıca klandan çıkmak veya klandan çıkmak dışında bir yol yok mu??? Klandan ayrılamadığım için şimdilik 4 yıldız veriyorum. Çünkü klan arkadaşlarımın çoğu bir daha asla giriş yapmıyor.
Bu çok eski bir oyun. Artık eski prolar başka oyunlara başladı biz bıraktık dünyaya bıraktı. Ama bu savaş krallığı asla bitmicek!
bu oyun çok dengesiz. ama buna başlamadan önce, oynamaya başlamadan önce bana 94.99$'a bir hediye almak isteyip istemediğimi sordu. bu yüzden üçüncü veya dördüncü dalgada düşmanlar tarafından zaten boğulmuş durumdasınız ve öldürme başına 5-10 gokd veriyorlar ama her şeyi satın alıp yükseltmek 20.000 altın tutuyor. ve zamanla kazandığınız altınlar çevrimdışı olarak birikmez. ve bu ucuza yapılan bir şey, uygulama içi satın almalar için para harcamaya değmez.
Oyun pil tüketimine aç mı? Lütfen düzeltin ve daha fazla ayar yapın. Ayrıca lütfen 5, 10 ve 20'ye kadar dalga atlama kullanırken kristal ağacına doğru ve ek bir kristal verin. Ve lütfen dalga atlamasını kullanırken fiyatı düşürün, teşekkürler.