Post by welrofacikend on Feb 2, 2022 21:50:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ élmény ingyenes ▞▞▞
▞▞▞ Happy Hop: Kawaii Jump 2022 version ▞▞▞
Igazán nagyszerű játék, nem sokak számára hozzáteszi, hogy az összes kis állat aranyos, de szeretem, hogy nem csak ugrálásról van szó, mert az unalmas lenne, de fel lehet díszíteni egy szobát
Nem tetszett, mert nagyon rossz kodizon voltam
letöltés Cute apk legújabb verziója by Wish Inc. - leggyorsabb - ingyenes ... 2021-06-17. Happy Hop: Kawaii Jump ... Rememberton: Cute Calendar App Reminder.
Nagyon aranyos ez a játék, és nem haragítok
Nagyon jó játék, aranyosak a mimo-k, amiket lehet gyűjteni!!!
Szeretem! Az állatok nagyon aranyosak.. de amikor elesek, kirúgok a játékból pls javítsd ki.
Kemény
Ezért eltávolítottam ezt a játékot, és a minap visszakaptam. Azt hittem, minden cucc a Google-fiókomban lesz, igaz? Rossz, régebben szinte minden skin és sok dekor volt, most újra kell kezdenem.
Gyártók, márkák, akik szerepelnek kínálatunkban
A játék nagyszerű és aranyos, élvezetes és nem fog unatkozni. Köszönöm a csodálatos játékot. Csak így tovább fejlesztők.
Imádom, nagyon addiktív
Nagyon aranyos játék
Véleményem szerint a Happy Hop Kawaii Jump egy kiváló játék, mert szeretem a grafikát, és például: Amikor eléred a 100 csillagot Van egy rejtélytojás, és négy különböző tojás közül választhatsz, és bármelyikre ugorhatsz. abból a négy tojásból és vannak különböző állatok, amelyekről el kell távolítani a hirdetéseket, ami pénzbe kerülne, és nem kell pénzt fizetni értük.
Igen, ez klassz, szórakoztató, de azt utálom benne, hogy nem tudom használni a kódokat, például mi értelme van rányomni a kód gombot, amikor a kódok nem is működnek?! Ezért adok neki 1-et ⭐ köszönöm, hogy elolvasta ezt az egész értékelést szia~
A játék aranyos, de sekélyes. A hirdetések is nevetségesen sokak. Nincs haladás érzése, csak esztelen gyűjtés. Minél többet játszol, a jutalmak csökkenni kezdenek, ami azt jelenti, hogy a fejlődés hiánya lassulni kezd. Ha a házdíszítő rész bónuszokat adna a karakteredhez, az egy kicsit hozzáadná a játékot, de unalmas és értelmetlen. Van még 4 féle platform, de ebből 3 csak halált jelent, miért ne csinálnának kárt a tüskék, ha van HP mérőd ebben a játékban???
Nagyon szeretem ezt a játékot, nagyon aranyosak a karakterek, és tetszik, hogy különböző térképekkel rendelkeznek, és lehet egy házat is. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek ebben a játékban, hogy amikor veszel egy új Mimo-t, néha ugyanazt a karaktert kapod, és csak a pénzed felét kapod vissza. Összességében ez egy jó játék
Szar de aranyos volt😒😒
Jo jatek
Nagyon aranyos! Imádom!❤
❤
Ez a legjobb játék, amit eddig játszottam. A karakterek nagyon aranyosak és könnyen beszerezhetők, emellett házi kedvenceidnek is feldíszítheted az otthont.
Nagyon szeretem ezt a játékot, szuper aranyos és addiktív, pár perc alatt rászokhatsz, és nagyon aranyos. Imádom, hogy milyen aranyosak a karakterek, és hogy személyre szabhatod a szobájukat, az szuper klassz ez a játék fantasztikus, imádom azt!
Ez a játék annyira aranyos, és a játékmenet szórakoztató és addiktív. Kár, hogy ennyi hirdetés van, ez tönkreteszi az élményt. Teljesen megértem, hogy a fejlesztőknek szükségük van ezekre a hirdetésekre, hogy pénzt keressenek, de vannak jobb módszerek is ezek beépítésére.
👿😡😡😡😡😡😡😡😡 Nem tetszik a játék, azt hittem menőbb lesz, de nem menő
Könnyű, de nehéz egyben nagyon érdekes is
5 csillagot adok erre a játékra, mert véleményem szerint ez a játék nagyon szórakoztató, aranyos, és azt is szeretem, hogy ez a játék OFFLINE, így játszhatunk wi-fi nélkül!
Letöltöttem ezt az alkalmazást az egyszarvú öltöny feloldásához a kawii konyhában, és azt írja, hogy nincs meg. játszottam ezzel a játékkal és újraindítottam mindkét alkalmazást és újraindítottam a telefonomat, de még mindig semmi.....halp......
Imádom az összes többi játékukat, de azonnal hosszú volt a hirdetésük, és azonnal eltávolítottam. Mentse el a hirdetéseket egy-két játékra később! Amikor először játszottam, 3 ugrás után meghaltam, majd kaptam egy hirdetést🙄. Értem. Reklámokra van szükség. De igazán? Aranyosak a játékok.
Ez az alkalmazás nagyon aranyos és olyan szórakoztató! Minden korosztályra értékelném. Díszítheti házát, karaktereket gyűjthet, és megpróbálhatja a legmagasabb pontszámot elérni! Ha lehet, tízest adnék rá.
Nagyon jó,én imádom
A játék összességében jó, de minden játék végén összeomlik, és nagyon bosszantó...
Happy Hop: Kawaii Jump vagy a sok aranyos játék, amit sok Miimó játékában ... 2017-ben a Sony visszahozza a videojátékokat a Playstation Android és iOS
Nem nekem. 5 éveseknek??? :/
Ez az alkalmazás egy nagyon szórakoztató játék, és egyáltalán nem unom meg. Mindig lejátszom, itt-ott hozzáadok, de összességében nagyszerű alkalmazás
Hihetetlen balszerencsém volt ebben a játékban, ami általában nem történik meg velem, így nem vagyok hozzászokva. Kétségbeesetten próbáltam megszerezni bizonyos dolgokat, semmi szerencsém nem volt, miközben a húgom mindent megkapott, és ugyanannyit játszottam, mint én. Neki is vásárolt valamit... szóval nem vagyok benne biztos, hogy az én szerencsém vagy a játék algoritmusa, de már nem akarok vele mit kezdeni.
Szeretem a játék karaktereit, és valójában nagyon jó játék, imádom, de a legjobban az, hogy offline van, így bármikor játszhatok különböző offline helyeken, nincs több mondanivalóm. de jó játék, viszlát =3
Rendkívül aranyos és kawaii! Ha utálja a felugró ablakokat, ez zavarhat, de jól vagyok vele. A mechanika jó. Nagyon könnyen érthető és könnyebben játszható. A házad hozzáadása nagy érdeklődést és színt kölcsönöz egy egyébként nagyon ismétlődőnek. Azt javaslom, hogy minden karakter számára legyen kis szoba, ahol a bútorokat kinyithatja, nem pedig testreszabhatja. Ezenkívül a szintek hozzáadásával, valamint a végtelen móddal célt teremtene a játék.
Letöltöttem ezt a játékot a bőrre a kawaii konyhában, és nem engedi, hogy megkapjam a bőrt. aranyosan néz ki
Ez egy olyan imádnivaló játék! A karakterek nagyon aranyosak, és imádom a kis szoba dekorációját. Szeretnék egy kisállat menüt, ahol a már meglévők egy helyen vannak, így nem kell mindegyikhez görgetnie, és máris látnia kell az összes háziállatot. Inkább meglepődnék^^
Jó móka, amikor az osztályban vagyok és unatkozom
Aranyos játék, de nem megfelelő hirdetéseket tartalmaz, és túl sok van belőlük, én nem
Happy Hop: Kawaii Jump · Jump Jump Ball 2020 · Super Jabber Jump · Stack Jump · Happy Jump · Jump Ball: Tiles and Beats · BoxCat : Meow Jump, Jumping game, Fun