Post by welrofacikend on Feb 2, 2022 22:20:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Boyama Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Boyama Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok dayanıklılık hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Boyama Oyunu 2022 version ▞▞▞
Uygulamayı sevdim ama reklamlardan kurtulmak için tek seferlik bir ödeme olup olmadığını görmeye çalışıyordum (haftalık/aylık ödemeniz gereken artı veya altın paketle ilgilenmiyorum). Baktım ama bir kerelik ödeme seçeneği bulamıyorum
Sevmediğim birkaç şey var. Tüm bu renk boşluklarını bulduğunuzda neden renkli noktalar kaybolmuyor? İşaretlenmiş renk daireleriyle ileri geri kaydırmaktan nefret ediyorum, kullanılan renkler kaybolduğunda daha kolay. Numarası olmayan o küçük alanlardan da nefret ediyorum. Birkaç kez bir resmi bitiriyorum ve kaydedilmiyor, neden? Sanat eserini seviyorum.
Oyun Kolu Boyama Oyunları - Boyama Oyunu Oyna
Oyun güzel ama renk olsa daha güzel olurdu ben tavsiye ederim ve oyun internet🤔. Resimlerdeki gibi değil
Çok güzel bir oyun ayrıcağnız resimleri indire yapamıyor
Resim seçimine ve renklere bayıldım. Daha fazla kafatası görmek isterdim. Ancak, hiç de iyi olmayan bir değişiklik, numarayı değiştirmek için uzun süre basmaktır. Parkinson hastalığı olan biri için bu ÇOK BÜYÜYOR!! Titremelerim istemediğim noktalara basmama neden oluyor. Ugggggggggg!!!!! SOOOOOOOOOOOOOOOOO RAHATSIZ EDİCİ!!!!! Özellikle hizmette bir aksaklık olduğunda. Lütfen düzeltin VEYA bir seçenek olarak değiştirin?
Renklendirmeniz gereken alanlar o kadar küçük olana kadar iyi bir oyundu, bir ipucu/yakınlaştırma kullanarak bile zar zor görebiliyordum. Ardından reklamlar benim bilgim veya onayım olmadan uygulamaları otomatik olarak indirmeye başladı. Kaldır.
hoşuma gitti... dokulu olanlar oyunda neden yok oyunda var neden bulamıyorum.... -hayırlı günler- <3
Hiç kimse yüklemesin bu oyunu Ben hiç sevmedim bu oyunu hiç girilmiyor Yani yüklenene sesleniyorum hiç kimseyle yüklemesin bu ya da sesleniyorum oyunu yaratmasaydın Çünkü oyuna girilmiyor O yüzden onu sildim ve bir yıldız verdim İyi ki de bir yıldız vermemeye kesinlikle girilmiyor bu oyunu doldurmasin çünkü yüklerini yazık olur internet gider boşu boşuna oyuna girilmiyor Yani ben de bir yıldız verdim O hiç hiç kimse doldurmasin bu yani oyunu
Çok güzel denememizi tavsiye ediyorum😜👌
Bu uygulamanın reklamları, renklendirilecek birçok moda elbise sayfası gösteriyor, ancak yalnızca birkaçı var. Yanlış reklam nedeniyle kaldırıcı.
Lütfen anlayın, oyun ücretsiz olduğu için reklam izlemeyi umursamıyorum. Ancak, indirmek için reklamı takip ettiğimde, ardından oyunu indirdiğimde, bu sinir bozucu olmanın ötesinde, sonra reklama geri dönüp oyunu indirmemi sağlayan reklamı izlemeyi bitirmek zorunda kalıyor. Oyun dışında harcanan zaman, kendime neden herhangi bir reklam oyunu indireyim, artı... oyun mu oynuyorum yoksa bir reklam döngüsüne mi takıldım diye kendime sormamı sağlıyor. Yine, reklamlara olan ihtiyacı anlıyorum. Şimdi, testiniz...canlı kişi mi yoksa robot mu yanıtlıyor?
Çok güzel bir uygulama
Çöküyor. %99 yapabilirim ve oyun çökecek ve ilerleme kaybedilecek. En iyisi farklı bir boyama uygulaması denemek.
Oyunda harika resimler ve kontroller var. Değiştirmek istediğim tek şey, onu kendiniz renklendirme veya numaraya göre renklendirme seçeneğine sahip olmak.
Oyun resimlerdeki gibi değil çok daha sıkıcı en fazla birkaç gün kullanabildim
1 yıldıza bile değmez! Tabletime indirdim şimdi silinmiyor.Eğer cihazma virüs bulaşması durumunda PLAY STROE ve NUMARALARLA BOYA - ÜCRETSİZ BOYAMA KİTABI sorumlu.Yasal teslim alınacak.
Resimler çok basit. Bitirmem genellikle bir dakika sürer. Ve her birinin arasında video reklamlar var, bleh. Renk efektleri biraz havalı ama aynı zamanda alttaki renk tablosuyla her zaman aynı hizada değil. Temelde, bir resim olana kadar ekrana art arda dokunduğunuz bir oyundur. Çocuklar için iyi olabilir ama ben kaldırıyorum.
Oyun gerçekten çok güzel ve boyadığız ücretlerin aşırı güzel
PBN'den hoşlanıyorum ama yeni bir telefon aldığımda (aynı telefon numarası) 2 yıllık resim çalışmamı ve birçok ipucu ve pırlantamı kaybettim. Çok sinir bozucu. Bu kaybedecek çok şey var. Onları geri getirebileceğin bir şey var mı? Teşekkürler.
Çok güzel bir oyun herkese tavsiye çok çılgın ve ama yapabilir
Bence çok sıkıcı ve saçma. Boyayamıyorsun. Resimde hayal gücün gelişmeli. Ama bunda ölü yok maleef. Yani gereksiz, zaman harcanmayacak bir uğraş.
Bu oyun çok ve.Çok güzel❤
hepsi çok ayrıntılı ve bendeki yiyiceklerdeki resimler açılmıyor. indirmeyin çok kötü
Güzel bir uygulama ama kendi zevkimize göre boyasaydık daha güzel olurdu ve oyun internetle oynanıyor. dışında çok güzel bir uygulama. BEĞENDİM 👍👍
Bu uygulamayı kesinlikle seviyorum. Neredeyse her şeyi renklendirdi ve daha canlı, mücevher tonu ve parlak resimler istiyorum. Düz ve pastel resimlere değil. Neredeyse bir yıl oldu ve 9300'den fazla resmi renklendirdim. Rozetlerdeki aksaklığın düzeltilmesi gerekiyor. Bazen istatistiklerim kayboluyor. Artı, tamamladıklarımın doğru bir sayısını tutmuyor, bu yüzden tüm rozetleri kazanmıyorum. Aksi takdirde bu uygulamaya 5 yıldız verirdim.
Benden 5 puan alabilirdiniz ancak 4 puan Çunku game çok kasıyor boya numaram yaratıcılığı bu oyunun Kalma sorununu düzeltirseniz 5 puan onu cihazda oluyor ben Birden Fazla cihazda deniyorun ÖNE çıkması Için rastgele öfkkcnfofnlfnxpbrcmrfpdmfprnfpfnpcndpnfpfpckdofnfpfnkfnflfjfofldvıelcmpsmxşrnfpmrkclfndofmdolbepcmdocldpfzşmfpcnıxmoxmdjldnxklznxomxjflmrmxjdjldnşx xldnşxmxlxndşfnkxmfkfld lfkkdjdomflfkdkfkpxjfpxjpwicmdlmfkxlfnlfnflxjspmc fmlflflflflflxlflphmdşsovmfjlcnkdöfmxpfövmkkdnfpmflfmfpf
Çok güzel bir oyun yükleyip oynamanızı tavsiye ederim
Bir parçanın ortasındayken uygulama kapanmaya devam ediyor, süper sinir bozucu.
Güzel bu duvar kağıdı için indirmiştim ve güzel şeyler yani normal tavsiye 😕 😕
Oyun güzel ama kendi renkleriyle renkleri boyuyamıyorsunuz...Herşeyini uygulama kendi seçiyor sen sadece vurgunun üstüne basıp renk düşünüyorum o...Ben kendimi renklendiren renkleye bileceğimi sanıyordum ama uygulama otomotikmen kendi seçiyor bu yüzden seni düşünüyorum!!
Bir sonraki oyuna geçmek için video oynatmıyor.Bir sonraki resme gitmek için zorla durdurmanız gerekiyor, çok can sıkıcı, lütfen düzeltin.Birkaç kez şikayet ettim düzeltilmedi.
Resimleri seviyorum. Burada. Çok renkli, profesyonel görünüyorlar.
Bu oyunu sadece bir saattir kullanıyorum ama şu ana kadar güzel. çok fazla reklam yok (sadece 2 tane aldım, ikisini de atlayabildim), tonlarca ücretsiz resim var ve renkler çok güzel.
Çok güzel bir oyun tavsiye ederim çok fazla reklam açısından bir noktadan küçük küçük reklam dışında rahatsız edici bir durum yok çok çılgın bir oyun yanı yükleyin👍
İyi, ancak farklı bir cihazda oturum açamıyorum. Aynı resimleri tekrar tekrar boyamak istemeyin. Yoksa çok severim.
Bu oyunu beğendim ama en büyük sorunum reklamları kapatıp denediğinizde otomatik olarak indirilmesi. Çok sinir bozucu çünkü onu durduramazsınız, bitirmesini beklemeniz ve ardından kaldırmanız gerekir. Buna uygun değilim. Ayarlarımı indirmelerden önce soracak şekilde ayarladım ama bir şekilde bu oyun bunu atlıyor. Bu yüzden farklı bir boyama uygulaması bulacağım.
Oldukça iyi ve çok sakinleştirici ama sorun şu ki, çocuklar bunu oynuyor ama çoğunlukla beyaz, kadınların, genellikle küçük giysiler giyen ve neredeyse hiç beyaz olmayan insanın olduğu çok fazla resim var. Bu iyi bir oyun ama çok fazla uygunsuz resim
Çoook güzel bi uygulama sadece reklamılar iyi olur düşünür.Bide insanların alışması için azla öğrenciler.
kesinlikle çok güzel bir oyun çok beğenin bence çok güzel tavsiyem❤❤❤❤
Bu uygulamanın tadını çıkarın. Mevcut resimlerin çoğunu tamamladınız. Herkesin bir fikri olduğu için ben de benimkini paylaşayım dedim. Daha "erkeksi" zevklere odaklanan bazı fotoğraflar görmeyi gerçekten çok isterim. Bunun muhtemelen kullanılacak en iyi ifade olmadığını biliyorum. Ama ben ejderhaları, araçları, şeker kafataslarını vs. görmeyi tercih ederim... Makyaj ve sürekli değişen kedi yavrularının resimlerini boyamak yerine.
iyiki oyununu yapmışsınız
oyun güzel ama tek sorun çok çok ve çokkkkkkkk yavaş yükleniyor 🤔 İki saat önce yüklemeye karar verdim ama hala %2 Çok sıkıcı oyunu silicem NOT: Sildim
Eskiden çok fazla reklam vardı ama sabit değillerdi. Şimdi onlar. Ayrıca özel resimler artık yakut gerektiriyor mu? Bir oyun haline gelince, zihnimi gevşetmek için gitgide daha az oyuna giriyorum. Sürekli reklam bombardımanı ile rahatlamak zor. Uygulamayı kapatmadan kapanmayan reklamları da var. O zaman, o reklamı tekrar yapabileceğiniz ve tekrar kapatmak zorunda kalacağınız ruleti. Bazen bitmeyen döngü, dolayısıyla 1 yıldız. Ne yazık ki bu eğlenceli bir oyun olarak kullanılıyor. Çok sinir bozucu. Bu oyunla vakit kaybetmenizi tavsiye etmem. Çok kötü.
10 yıldız hak ediyo
Çok zor ama güzel beyin geliştirici
oyun çok güzel❤😊
Bu uygulamayı seviyorum ama reklamlardan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum! Çizimlerden ayarlarıma geçsem bile sürekli ortaya çıkıyorlar! Onlardan kurtulmak için ödeme yapmakla ilgili bir sorunum yok, ancak uygulama içi satın alma diyor ve hiçbir şey yok! Boyama yapardım ve bir illüstrasyonu bitirdikten sonra bir reklam alırdım. beni rahatlamamdan tamamen sarsıyor! Bu sinir bozucu sorun olmasaydı 5 üzerinden 5 verirdim.
Şu an 2,3 tane boyadım 1 saat önce Subway Surfes yüklü idi oyunu reklam giriş ve bu oyun karşı karşıyaydı bende şimdi kura bastım ve Metro Surfes'i sildim bu arada oyun çoook güzel eskiden de yükleydi ben 4 yıldız verdim çünkü zor şeyler yok ama yüklemenizi tavsiye ederim