Post by welrofacikend on Feb 2, 2022 22:17:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Perfect Cream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Perfect Cream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod oszukiwać zwiększa zasoby ▞▞▞
▞▞▞ Perfect Cream 2022 version ▞▞▞
Perfect Cream 4+. Put some icing on the cake. Playgendary Limited. Nr 67 w gatunku Action. 4,6 • Ocen: 38,9 tys. Gratis; Oferuje zakupy w aplikacji
Gra jest w rzeczywistości urocza, ale wyraźnie stworzona, aby wyświetlać reklamy. Tematy nie są dobrze przemyślane, a reklama po każdym poziomie to po prostu za dużo.
Ta gra jest okropna!
Fajna gra
Pobierz cegieł przerwy puzzle 1.79 APK
Podoba mi się, ale problem polega na tym, że za każdym razem, gdy go kremuję, na początku daje mi to dodatek, to było 20 sekund, przepraszam, jest dobrze. Oceniłbym to na 5 ŚWIETNYCH PRAC!
Ta gra jest dobra, ale nie mogę odblokować więcej aksamitów, kiedy uzbieram 500 rupii i trudno mi otworzyć aksamity, otwieram coś innego Odinstaluję grę ta gra jest do bani
Bardzo fajna Aplikacja polecam;)
To jest najgorsze Jak jest wiele reklam i zależy Ci na tym, że pomijasz reklamy, a dla premium jest to za dużo i załóżmy, że to wziąłeś, nie ma w tym zabawy. Ciągle powtarza te same poziomy i zajmuje dużo miejsca, to totalny marnotrawstwo
Zbyt dużo dodaje! Każdy poziom, który przechodzę, ma swój dodatek. Naprawdę uważam, że powinno być mniej addów, po prostu chcę zagrać w tę grę, ale addy uniemożliwiają mi to.
Kocham to! ❤ Grałem kilka miesięcy temu lub kilka tygodni temu. I naprawdę mi się podobało! Kończyło mi się miejsce na dane, więc musiałem je usunąć. Mam nowy telefon, więc teraz mogę go odzyskać! W każdym razie możesz odblokować krem, rzecz, która może dać początek kremowi, zdobyć więcej pieniędzy na odblokowanie dekoracji! Ale jeśli nie chcesz żadnych reklam, sugeruję wyłączenie połączenia internetowego. I też bardzo polecam!
To jest oszustwo. Są reklamy, nawet jeśli kupisz wersję gry bez reklam. Dwukrotnie próbowałem skontaktować się z programistą bez odpowiedzi. Szkoda, bo ta gra miała tak duży potencjał.
Razem śmieci
Gra sama w sobie spk ale co grę są reklamy co strasznie wkurza!
Etui Speck Presidio Perfect Clear, iPhone 13 Mini, przezroczyste ... Etui Speck Presidio Perfect Clear with Glitter, iPhone 13 Mini, przezroczyste z
Fajna gra, ale reklamy są dłuższe niż same poziomy.
W porządku. Ale też po prostu nie. W porządku jest tylko to, że grafika nie jest ani dobra, ani zła, jednak poza samą grą nie masz nic do roboty! 😠 Jedyną rzeczą jest ulepszanie rzeczy i dekorowanie. Nie rozumiem, że dziwna pani w kasie zamawia miliony rzeczy po tym, jak skończysz nakładać krem, nie rozumiem, dlaczego nie mogą za każdym razem być różni ludzie zamiast tej samej osoby! Ci ludzie mają szczęście, że nie dałem im 1 gwiazdki lub 2 gwiazdek! Więcej rzeczy do zrobienia! 😠😡🤬.
Ta gra jest fajna, ale niektóre rzeczy mnie denerwują, a kiedy zobaczyłem ten dodatek, pomyślałem, że będzie fajnie i również ją pobrałem, ale w rundzie 2-3 byłem całkowicie zły na tę grę, ale naprawdę chcę ci powiedzieć ponieważ 30-49 sekret ta gra całkowicie się utknęła, więc proszę nie instaluj tej gry. Właśnie powiedziałem prawdę chłopaki
Poziomy trwają tylko 3 sekundy, więc spędzasz więcej czasu na oglądaniu reklam między poziomami niż na graniu w grę. Strata czasu.
Daje 3 gwiazdki ponieważ przeszkadzają mi ciągłe reklamy. A tak to aplikacja jest spoko jest bardzo szyka
To trochę nudna gra, wszystko, co robisz, to naciskanie kremu na guziki, który wychodzi i trafia do ciasta lub czegokolwiek, może owocu, to tylko miejsce do przechowywania w talii. Z drugiej strony wydaje mi się, że jest to dość satysfakcjonujące! Fajnie jest zdobywać kolejne poziomy i dekorować lobby. Ale dla mnie to było 2 na 5, ale każdy jest inny, więc mam na myśli.. może spróbuj, to zależy od Ciebie.
Ta gra jest nieba ona bo się zacina
CapsureMe Product Support - X-Rite
Jedno mi chodzi po głowie teraz: TA gra jEst śWieTnA!
Nawet nawet
Ma za dużo reklam, niektóre reklamy są dłuższe niż 1 poziom gry 1 GWIAZDKA NIE KOPIUJĘ NAYDA, ale czasami gra jest satysfakcjonująca i przyjemna w grze
Robić
To bardzo zabawne i satysfakcjonujące, ale z drugiej strony jest wiele dodatków w każdej rundzie, którą muszę oglądać i dodawać
Nuda
Spk
ເພຈຫລັກເຈົ້າຂອງແບຣນໂລຊັ...
To dobra gra, ale nie ma to sensu. Proponuję tworzyć cele lub misje, takie jak: Zdobądź 4 emotikony twarzy w kształcie serca w jednej grze
Ta gra JEST mega super ja ja kocham nie LUDZIE SA reklamy ale wyłąćie www naprawde gra JEST mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega mega naprawde polecam Wszystkim mememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememememega
Może być
Wolał bym dać zero te gry są okropne
To jest przyzwoite, ale nie podoba mi się karta, w której pokazuje ona w zasadzie poruszające się karty, ale stukam dokładnie w tę, którą widziałem, i jest to inna karta. To wymaga trochę pracy.
Wyglądało to super fajnie w reklamie. Nie jest to jednak zbyt zabawne. Myślę, że powinno być więcej rzeczy, które możesz zrobić. To dość nudne, ale może być zabawne przez może dwa lub trzy poziomy.
Fajna gra, ale trochę. Tylko reklamy, ale też jest to bardzo fajna gra
Fajna gra 5,5
SMARTWATCH KW88-B ANDROID 5.1 AMOLED GPS WIFI SIM na ERLI. ... Zdjęcie produktu BOURJOIS 123 Perfect CC Cream nr 31 Ivory 30 ml. 19,99 zł