Post by welrofacikend on Feb 2, 2022 22:02:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک منابع بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Dino Tamers - Jurassic Riding MMO 2022 version ▞▞▞
این یک بازی بسیار باحال است دوست دارم بسیار سرگرم کننده است، اما من می خواهم پیشنهاد کنم یا تعداد بیشتری از قارچ ها را قرار دهید یا یکی از قلم های دینو را در یک مزرعه کوچک برای پرورش قارچ در زمان آفلاین بسازید، زیرا پرورش تعداد زیادی از قارچ ها بسیار دشوار است. قارچ در یک زمان اما بازی عالی توصیه می شود 🦖🦕👌💯💫❤
بازی بسیار عالی مرا در حالی که مدتی در جایی می مانم سرگرم کرده است. تنها چیزی که می خواهم بپرسم این است که من اخیراً یک برونتوزاروس را اهلی کردم و به دلایلی نام آن را به صورت استگوزاروس نشان می دهد آیا می دانید چرا این اتفاق می افتد؟
من این بازی را فقط برای پیدا کردن مشکلی انجام دادم وقتی که برای نبرد با دینوهای وحشی رفتم، یک نماد سپر شکسته را دیدم که یک لیزر نارنجی در اطراف آن حلقه زده بود، تا زمانی که این نماد حذف نشود، آفلاین بودن را در نظر خواهم گرفت.
تا صد صد میره گیر میکنه 🙁🙁نتم رفت اه سامسونگی ها دان نکنن پیشنهاد خوبیه
این بازی وحشتناک است! این بازی مانند Ark سرگرم کننده نیست. در عوض این بازی برای برنده شدن هزینه دارد و به دست آوردن منابع بسیار سخت است. اگر می خواهید یک دایناسور گوشتخوار یا اصلاً هر کاری انجام شود، باید خیلی سخت کار کنید و صبر کنید. اگر دینوی شما بمیرد، باید از هلال استفاده کنید یا با تعداد زیادی پترانودون مبارزه کنید تا سلامتی خود را به دست آورید. ماموریتها در بیشتر مواقع واقعاً سخت هستند و من فقط حوصله بازی این را ندارم. من یک گوشتخوار می خواستم. شاید یک رپتور را به جای آنکیلوزاروس شروع کنید.
گرافیک خوب و کنترل آسان تا اینجای کار من بعد از چند روز بازی و شرایط را ابتدا 4 می دهم.
من زمان بارگذاری را خیلی خسته نمی کنم
سلام من واقعاً نمی توانم آن را نصب کنم، نمی دانم چرا اما فکر می کنم این یک بازی عالی است ... لطفاً اشکال را برطرف کنید با تشکر ..
بازی خوبی است اما وقتی آن را بازی می کنید به شما اجازه می دهد مشکل را حل کنید
اگر اشکال جهت رفع می شد، بازی 5 ستاره می شد. با دویدن رو به جلو روی یک داینا، ناگهان داینا یک 180 میکند، بنابراین من میچرخم و سعی میکنم به جلو حرکت کنم تا دوباره دور بزنم. فقط در برخی مناطق، مناطق جنگلی و برفی که مدام در حال تغییر هستند. استفاده از حمله شارژ Triceratops را تقریبا غیرممکن می کند. به روز رسانی: حذف بازی نمی تواند با اشکالات زندگی کند.
جالب است اما من به هر طریقی که از شر آن خلاص شدم با یک مشکل مواجه شدم، یعنی تعطیل کردن بازی و بازگشت
این بازی باکیفیت است، مَن این بازی را دوست دارم.
Jurassic Riding MMO برای آندروید توسط Foxie Ventures33 - دایناسورهای اهلی و سوار در یک ماجراجویی
خیلی بازی خوبی
بازی خوبیه ولی یه تبلیغ میاد دیگه نمیره قبلن رفت دوباره اومد
اولین باری که آزادی گرفتم (چون پرش آموزشی وجود نداشت) بازی اشکال داشت و نمی توانستم حرکت کنم. 1 ستاره چون به معنای واقعی کلمه نمی توانستم کاری انجام دهم.
hello plz me lvl 20 2100 xp me 2 end of quests چرا ؟ لطفا کمک کنید مرحله ۲۰ رو رد کنم لولم ۲۰ هست ۲۱۰۰ تا xp دارم ولی گیر کردم میگه پایان هیولاعه چی چیه نمیدونم لطفا اگه کسی میدونه بگه لطفا 😭😭😭😭😭😭😭
این سرگرم کننده است اما آنها به یک سیستم قفل دوربین و تعداد بیشتری از سنگ معدن های کمیاب روی نقشه و عملکرد منابع فروش نیاز دارند.
کس ننش بالا نمیاره۱۰۰میشه بالانمیاره نصب نکنید
اوه نیاز به کار بیشتری دارد
بازی خوبیه ولی من یک ستاره دادم به خاطر اینکه با فیلترشکن میرم توش جواب نمیده 😇🤗😇🤗😍😘😗🙄😶😙😚
بالا نمی یارد اگه بلدید بازی درست کنید خوبشو درست کنید
بازی عالی باید خطای پرواز را با دینو که مبارزه میکند برطرف کند، سپس سطوح و موجودیهای دینو بیشتری را به پرواز درآورد تا آنها را به زیستگاههای مختلف سازگار با آنها تغییر دهید. بازی را دوست دارید.
بازی کوچک سرگرم کننده است اما کنترل ها بد است. وقتی در جهت درستی هدایت میکنم که دینو میخواهد در جهت مخالف برود، به چیزهایی برخورد میکنم یا بین چیزها گیر میکنم. این مشکل کمتری با شخصیت است اما همچنان همان مشکل است. همچنین اگر بتوانید میزان کارکرد زوم را به جای خیلی نزدیک یا دور کنترل کنید، خوب خواهد بود.
بازی خیلی خوبه ولی یه سری مشکلات داره جوی استیک چند وقته کار نمیکنه
این بازی یک بازی بسیار خوب است اما مانند اضافه کردن یک حالت رایگان مانند meet players و mame house و همه اینها
من این بازی را خیلی دوست دارم این همان بازی است که من سال ها دنبال شوخی بودم و لطفاً اشکالات مانند: وقتی یک دینو می خواهد به شما حمله کند فرار می کنید و وقتی می خواهید به پایگاه بروید می گوید نمی توانم این کار را در جنگ انجام دهید، لطفاً رفع کنید که برای من آزاردهنده است و از اینکه این کار را انجام دادید متشکرم
دانلود نرم افزار و بازی آندروید - 13 - آندرویدیفا
کیرم تو سازندش باز نمیشه مسخره بازی کن
من فقط 10 دقیقه بازی کردم وقتی که اولین دینو را حذف کردم، کنترل ها سخت است
وقتی قوی میشی کسل کننده میشه
وقتی با نبردی روبرو می شوید که باید تا حد مرگ بجنگید و نمی توانید از آن عقب نشینی کنید، به طور کامل سطل زباله یک بازی، نمی تواند به درستی سطح بازی را انجام دهد، باید خطوط جستجو را دنبال کنید تا سطح بالا بروید!!! وقت خود را تلف کنید اگر این بازی را دانلود کنید می دانم که هدر دادن من بود!!!
کدوم گاماز این بازی و دوست داره که باز نمیشه،الکی نت ندید باز نمیشه
دانلود بازی اندروید، دانلود برنامه اندروید | اندرویدکده
ترابخبتبنبتخب
نمیاری نصب نکنین 🖕👌👌👉
من نمی توانم ex را برای بسته استارت فشار بدهم، نمی توانم چیزی جز صفحه نمایش بسته استارت ببینم، اما به هر حال آن را دوست دارم و همچنین می توانی دکمه x را تعمیر کنی
دانلود Dino Tamers – Jurassic Riding 2.13 بازی ماجراجویی ...
عالي نصب كنيد و لذت ببريد
کاملا دوست دارم!!!! این را ادامه دهید توسعه دهندگان! به اضافه کردن محتوا و دینو ادامه دهید
بازی خوب تا اینجا برای سواری نیاز به بهبود بیشتری دارد و همچنین quest locking در آموزش ها نیز باید پیاده سازی شود.
علی بود