Post by welrofacikend on Feb 2, 2022 21:59:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smash Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smash Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód több érmét ▞▞▞
▞▞▞ Smash Hit 2022 version ▞▞▞
De csak azért mert a betűtípus nagyon csunya és közben megáll viszont a golyókat akkor is lehet lőni csak a kép nem megy tovább. Amúgy zsírjo a game és a grafika is szuper
A játék azonban leköti az embert, fizettem a prémium verzióért, hogy megmentsem az ellenőrzőpontokat. A fizetés sikeres volt és még mindig az alapverzión vagyok?!? Kérjük, javítsa ki, és megváltoztatom az értékelést.
Igazán intenzív és szórakoztató! Ásom az üvegtörés hangját! Nem szeretek minden alkalommal visszamenni az átkozott kezdethez, amikor elfogynak a labdák!! HAcsak nem veszed meg a prémiumot. Ez szívás és nagyon feldühítheti az embert, miután eddig sikerült! Arra késztet, hogy tényleg összetörjek egy poharat!! Óóó, lehet, hogy megcsípheti ezt az abit, új helyeket varázsol tele pohárral prémium áron, és hagyja, hogy a szegények felkapják a labdáinkat, és folytassák onnan, ahol a legutóbbi szegény labdánkat elvesztettük!? Gondolj bele, többet játszol!
A játék sok időt összeomlik játék közben. Másodszor, nem kapom meg az elért eredményeket (google play), miután elvégeztem a benne leírt feladatokat.
Pörgős, addiktív játékmenet szép grafikával. Mi kell még?!
A blokkokba ütköztem, és felborulok, és nem csinálok semmit. Nem törnek össze. A játék többnyire oktatóprogram is. Ha jó gamer játékot akarsz, az jelentős költségekkel jár. Adjon nekünk hirdetéseket az ingyenes játékért cserébe. Vagy legalább ajánljon fel több próbaverziót, hogy tudjam, megéri a vásárlás.
Szia Marika az oldal tetejére előző
Csak 28 kolyót kapunk és ezért ijen szar
Szépeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A barátom ajánlotta ezt, mint egy jó kis időhúzást, és örülök, hogy megtette. Pihentető, szórakoztató és jó időtöltés. Megmenti az előrehaladást, így bármikor átveheti, amikor csak van ideje. Nem keresi a pénzt, és nem kényszeríti a hirdetéseket, és az animáció tiszta, esztétikus és valósághű. Ez csak egy jó, masszív játék.
Ez a szèpen kinèz szart nem lehet telepíteni ó a jó kurv@anyja ez a szart nm lehet telpiteni HELP ME!!!!!!!
Az ingyenes verzió játéka szórakoztató volt, még akkor is, ha minden új játékkal vissza kellett térnie az 1. szintre. Megvettem, és bárcsak ne tettem volna. Az olyan választási lehetőségek, mint a Training/Classic, mindig visszatérnek a képzéshez. A korábban célpontjukat eltaláló labdák most lepattannak róluk. Tudok 3 golyót dobni egy üveglapra, nézem és hallom, ahogy eltörik, de a játék azt mondja, hogy az üveg eltömődött! Ez a játék megszűnik, különösen a játékos segítségére szolgáló tippek nélkül. Kidobott pénz.
ALMAAA!!!
A játék hűvös, kicsit kihívást jelent, nem igazán nehéz vagy semmi, de szeretem.. Soha nem csinálom ezeket a véleményeket, így mond valamit.
A játék maga jó! Ajánlani tudom mindenkinek! Kelet egy kis idő még ráhangoldtam! 🤘
Tú soklok tárhelyet foglal
A játák nagyon jó,de ha nem kellene fizetni ahhoz, hogy checkpointtól indulj akkor még jobb lenne
Ha el is inditana jo lenne
Szeretem a zenét:) ez egy nagyszerű játék, igen, egyetértek, de van egy dolog, amit utálok, csak 1 módot kapsz, a többit fizetned kell. Biztos vagyok benne, hogy több ezer ember egyetértene velem
Epick
Rendben, hát itt a probléma... ha elérek egy ellenőrzőpontot, akkor nem sikerül, nem fog működni, úgy értem, hogy prémiumra van szüksége? Azt hittem, hogy az ellenőrzőpont segíteni fog nekem, de nem csináltam semmit, ami ahhoz kell, hogy prémiumot kapjon, hogy legyen ellenőrzőpontja! mi haszna az ellenőrzőpontnak, ha nem is tudjuk használni!! 😑😕
Ez egy 3D végtelen futó. A hang és videó minősége kiváló. A játéknak vannak ellenőrző pontjai. A nézőpont pörgése egész szép. A játék lassú a 2. ellenőrzőpontig, és az igazi móka a 2. ellenőrzőpont után kezdődik. Összességében a játék nagyon szórakoztató.
Prémium nélkül nem lehet ellenőrzőpontból játszani. Mindig unalmas az elejétől a játék
A legjobb gyors tempójú gyorsító, amit találtam. Sok jó játék, de ez az, amit nem akarsz játszani túl sok erős kávé után. Soha nem fogsz kijutni. ;. Frissítés: Kérjük, helyezzen el minden szünetet vagy funkciógombot a játéktérről! Szó szerint tönkreteszi a játékom 50%-át, és inkább frusztrált, mintsem szórakoztat, ha kész. Kérlek javíts!
Prémiumot vásároltam, visszaigazolást kaptam a terhelésről, de nem regisztrál a játékba, és folyamatosan arra kér, hogy vásároljam meg újra a prémium verziót. Kérem, térítse vissza a pénzemet.
NAGYON JOOOOOO MINDENKINEK AJANLOM
Nem volt jó tapasztalatom a játékkal, mert mennyire hibás volt. Szó szerint elveszíthet 10 golyót egy repülő üvegdarab miatt. Egy szilánkon is átjuthat, ha az mozdulatlan, és nem mozdul. szóval mérges voltam, hogy amikor áthaladsz a 4-es ellenőrzőponton, minden a holtfoltodban van, így nem láthatod, mi fog eltalálni
Szar mindig semmit nem csinálok vissza megy teljesen
ANYátoook! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha mi a sar ez egy demo??!?!! Vagy mi a szar nekem megváltoztatta a pályát teljesen egészében és nem is frissítette hát menjetek az anyátokba
Ez a játék annyira klassz, hogy annyi poharat törhetek össze, amennyit csak akarok. a bátyámnak és nekem annyira tetszik ez a játék, ez a játék az én lapomon van letöltve, és apám iPadje, tegnap töltöttem le ezt a játékot. De nem tudom hogy kell átmenni egy 3-as ellenőrzőponton, de ez a játék fantasztikus😃😄😙😗😘😍😀😎💖💗💕
Nemrég eljutottam elég messzire, és azt hittem, hogy ez az új kedvenc játékom, de meghaltam, és azt mondta, hogy "bla-bla, borzasztó prémium kell az ellenőrzőpontok használatához." Újra kellett kezdenem a tuturiolból.
Nagyszerű játék! Sok-sok móka! Rengeteg hűvös szint és játékmód! Mindenképpen megéri a pro verziót. Sok különböző mobiljátékkal játszottál, és ez a játék olyan sok értéket ad a dollárodért, mint bármelyik másik.
Azért adok rá egy négyest, mert ha néha kifogyunk a labdákból, amikor megnyomod a végső golyókat, az egyszerűen a menübe/otthonba rúg. De ettől eltekintve ez egy csodálatos játék, szerintem érdemes letölteni. A legjobb dolog az, hogy amikor 1 labdával megütöd a kristályokat, 3x labdát kapsz, az egy fantasztikus játék LETÖLTÉS. Ha ez az áttekintés segített, nyomja meg az igent, ha nem, akkor nyomja meg a nemet.
Ez egy KÖZÉPES játék (haha érted) Fizetned kell a prémiumért, (amiért én megtettem, de erről majd később) különben elakadsz egy unalmas játékmódnál. Prémiumot is fizettem ezen a fiókon, és töröltem ezt az alkalmazást. Újratöltöttem és nincs meg. 2-es értékelés, mert küldtem egy e-mailt a fejlesztőnek, és 4 hónapon belül nem válaszoltak. Ne vásároljon prémiumot, hacsak nem szeretne átverni (a vásárlások visszaállítása sem működik)
szuper
Nem szeretem, hogy prémium csomagot kell fizetnem csak azért, hogy ott folytassam a játékot, ahol abbahagytam. Ez nevetséges, mivel ez a többi játék nem kér ilyen vásárlást kis dolgokért, kérlek javítsd a dolgot!
Nos, a játék jó, de a kiegészítések miatt fáj a segg, a grafika és a játék is rossz, és nem hiszem, hogy a telefonomban van valami, mert tegnap vettem a Note 10 plus-t.
Ez a játék ANNYIRA függőséget okoz, hogy a grafika színültig megnyugtató zaj, amikor betöröd az üveget. A legjobb játék, amit akkor játszhatsz, ha unatkozol, repülőn vagy kempingezésben, mert szórakoztató és offline is, így ez a játék olyan szép.
Nagyon jó!: nyugtató,elfoglaló⚡